KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Ogłoszenia

Szanowni Państwo! Rekrutacja do Przedszkola Samorządowego Nr 4 im. J. Brzechwy w Zelowie na rok szkolny 2021/2022 odbywa się w terminie od 10.02.2021r. do 10.03.2021r.  Wniosek o przyjęcie dziecka do przedszkola wraz z załącznikami można pobrać w siedzibie placówki - ul. Żeromskiego 4/10 lub w zakł...

Szanowni Państwo! Z uwagi na wysoki odsetek zachorowań na COVID-19, powiat bełchatowski obecnie znajduje się w strefie czerwonej. W trosce o nasze wspólne bezpieczeństwo ograniczamy ilość osób przebywających na terenie placówki do minimum. W związku z tym, od dnia 12.10.2020 (poniedziałek) do...

Drodzy Rodzice i Przedszkolaki Bardzo serdecznie i uroczyści witamy Was  w nowym roku szkolnym 2020/2021. Mamy nadzieję, że pobyt w Naszym Przedszkolu będzie dla Was miły i radosny, a przede wszystkim bezpieczny. Spotykamy się już jutro według zadeklarowanych godzin – pamiętajcie o zachowaniu reżimu sa...

Zasady funkcjonowania przedszkola od 1 września 2020

Drodzy Rodzice Ze względu na konieczność dostosowania sposobu funkcjonowania przedszkola do wytycznych Głównego Inspektora Sanitarnego, Ministerstwa Edukacji Narodowej  i Ministerstwa Zdrowia od dnia 1 września  prosimy o stosowanie się do następujących zasad: Obowiązek zasłaniania ust i nosa ...

Drodzy Rodzice, prosimy o przyniesienie w dniu 1 września 2020 tylko i wyłącznie wyprawkę przedszkolną: 1. buty z gumową podeszwą 2. ubranka na zmianę (bluzeczki, spodnie, majtki, skarpetki - w zależności od potrzeb) WSZYSTKO MUSI BYĆ PODPISANE! ...

OGŁOSZENIE

07.05.2020
OGŁOSZENIE

OGŁOSZENIE

07.05.2020

Informujemy, że miejskie przedszkola, oddziały przedszkolne i punkty przedszkolne w szkołach na terenie Miasta i Gminy Zelów nie zostaną otwarte 6 maja. Bezpieczeństwo mieszkańców, w szczególności tych najmłodszych, jest dla nas najważniejsze. Otwarcie przedszkoli w takiej sytuacji jest niemożliwe....

OGŁOSZENIE

16.04.2020

OGŁOSZENIE

16.04.2020

UWAGA !!! Przedszkole Samorządowe Nr 4 w Zelowie w dniach 16.03.2020-25.03.2020 jest zamknięte dla dzieci. Pracownicy przedszkola dyżurują w placówce w godzinach 9.00-12.00. Dyrektor Przedszkola Samorządowego Nr 4 w Zelowie mgr Marta Golis Szanowni Państwo Informujemy, że w związku z zaistniałą sytuacją...

UWAGA!!!

16.04.2020

UWAGA!!!

16.04.2020

Drodzy Rodzice! Od poniedziałku nasze przedszkole (jak wszystkie w Polsce) nie organizuje zajęć dydaktyczno-opiekuńczo-wychowawczych w placówce. Jednak nie musi to oznaczać nudy dla przedszkolaków. Podczas kiedy nie możemy spotykać się w przedszkolu, zachęcamy do korzystania z przygotowanych przez naszą k...